Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Opmeer

Ben je op zoek naar een loodgieter in Opmeer? Bij DeRioolmeester.nl ben je hiervoor aan het juiste adres! Wij komen graag na aanvraag naar je locatie binnen Noord-Holland om je problemen voor je op te lossen. 

Wij zijn specialist op het gebied van loodgieten. Daarom kun je er vanuit gaan dat je bij ons alleen maar de beste hulp kunt krijgen bij problemen in je leidingen. Als je onze hulp ergens voor nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Zelfs als je met een spoedgeval te maken hebt, staan we snel voor je klaar!

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Wat doet een loodgieter in Opmeer precies?

Als loodgieter in Opmeer kunnen wij je met veel verschillende dingen helpen. We kunnen al komen als je hulp nodig hebt met het ontstoppen van de wc. Echter kunnen we je ook helpen met het reinigen van de leidingen als dit nodig is. Hieronder staan een aantal diensten die we te bieden hebben:

  • Het aanleggen, vervangen of repareren van de riolering
  • Het reinigen van de riolering
  • Het ontstoppen van leiding
  • Het inspecteren van leidingen op veiligheid en stank
  • Het renoveren van leidingen en dakgoten

Door al deze diensten aan te bieden, zorgen wij ervoor dat we je overal goed mee kan helpen. Het is soms zelfs mogelijk om verschillende zaken tegelijkertijd aan te pakken, maar we zijn natuurlijk ook voor enkele klussen te bereiken. Om meer informatie over onze diensten te krijgen, kun je het beste de rest van onze website te bekijken. 

De mening van onze klanten

Wij hechten erg veel waarde aan de mening van onze klanten. Daarom vinden wij het ook prettig dat wij een cijfer van 8,4 van onze klanten gekregen hebben. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten helemaal tevreden te houden. 

Om dit te doen, werken wij met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een garantieregeling. Als er binnen 4 weken iets kapot gaat, komen wij dit voor een uur gratis repareren. Als de reparatie langer dan een uur duurt, betaal je alleen voor de tijd die na het uur gebruikt wordt. 

Afspraak maken

Wil je contact met De Rioolmeester?

Als je contact met De Rioolmeester wilt voor een klus, kan dit natuurlijk altijd. Er zijn verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met een loodgieten in Opmeer. De makkelijkste manier om dit te doen, is door naar onze contactpagina te gaan. Hier kun je je gegevens achterlaten zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. 

Ook is het mogelijk om het afspraakformulier in te vullen om een afspraak te maken. Om dit te doen, moet je zelf de nodige gegevens invullen en wij gaan kijken wanneer we je goed kunnen helpen. Door online afspraken te maken, is het mogelijk om alles overzichtelijk te houden voor ons. 

Het is ook altijd mogelijk om ons te bellen of te mailen. Een loodgieter in Opmeer bellen kun je doen via 0226 - 39 00 97. Het mailen kan gedaan worden via ons mailadres info@derioolmeester.nl. Er is voor iedereen wel een mogelijkheid om contact op te nemen!

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: