Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Medemblik

Wanneer je een loodgieter in Medemblik zoekt, wil je uiteraard wel in contact komen met een bedrijf wat het werk goed kan verrichten. Het werk moet veilig en goed voltooid worden, maar daarnaast moet het bedrijf ook niet al te duur zijn. 

Op het moment dat je naar zo’n soort bedrijf op zoek bent, dan ben je bij DeRioolmeester.nl aan het juiste adres. We bieden onze diensten aan die goed en veilig geleverd worden. Daarnaast proberen we altijd rekening te houden met onze prijzen. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

De beste diensten van een loodgieter in Medemblik 

De diensten van een loodgieter in Medemblik kunnen erg variëren. Wij bieden dan ook niet één soort dienst aan. We bieden juist meerdere diensten aan. Dit is belangrijk, want anders moet je steeds weer naar een ander bedrijf voor bepaalde diensten. Dit zijn enkele voorbeelden van onze diensten: 

  • Het schoonmaken van jouw leidingen
  • Het bijhouden van de leidingen en ze verleggen waar nodig
  • Verstoppingen ontstoppen
  • Dakgoten regenvrij maken

Voor ons is dit maar een klein deel van de diensten die we leveren. We leveren namelijk nog een hoop meer. Als je hier meer informatie over wilt, kan je dit vinden op de rest van onze website.

Afspraken voor de kosten 

Het is zeer verstandig om na te gaan wat een bedrijf gaat kosten wanneer je met het bedrijf in zee wilt gaan. Daarom willen we zo transparant mogelijk zijn over eventuele kosten die er gemaakt worden. Zo weet jij precies waar je aan toe bent bij een loodgieter in Medemblik.

In de meeste gevallen zullen we van te voren een prijsindicatie geven. Het is wel zo dat de ene dienst duurder is dan de andere dienst. Hier houden wij ook rekening mee. Als je bij ons vragen hebt over de gemaakte kosten, mag je deze altijd gerust stellen. 

Afspraak maken

Altijd beschikbaar voor jou

De klanten staan bij ons centraal. Dit willen wij ook graag zo houden. De klanten geven ons namelijk een 8,4 van de 10 punten die we konden halen. We hebben altijd kleine verbeterpunten, maar die pakken we dan zo snel mogelijk aan. 

We hebben een garantieregeling voor iedere klant en de klant kan ons altijd bellen of mailen als er vragen zijn. Voor ons is het belangrijk dat er duidelijkheid is van onze klant, zodat we ons werk op een goede manier kunnen verrichten. Op die manier zijn de klanten tevreden. 

Hoe regel ik een loodgieter in Medemblik?

Een loodgieter in Medemblik moet wel te regelen zijn. Wanneer iemand altijd vol zit, heb je als klant er ook niet zoveel aan. We hebben verschillende wegen waarop je contact met ons kan zoeken. De makkelijkste weg is door een afsprakenformulier in te vullen, zodat we direct kunnen zien wanneer je een afspraak wilt. 

Wanneer je liever via een andere weg contact opneemt, dan is dit ook mogelijk. Dit kan via de mail info@derioolmeester.nl of via het telefoonnummer 0226-39 00 97. Je kan op deze manier dus helemaal zelf bepalen wat je het fijnste vindt. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: