Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Langedijk

Een loodgieter in Langedijk is een goede optie wanneer je problemen hebt met de riolering. Het is namelijk niet de bedoeling dat de riolering jou tot last is. Riolering moet het leven juist een stuk makkelijker maken om alles juist af te kunnen voeren. 

Wij van DeRioolmeester.nl weten alles van rioleringen en wat hier bij komt kijken. We proberen ervoor te zorgen dat de riolering van onze klanten weer op-en-top in elkaar steekt. Op die manier zit je weer fijn in je eigen huis. 

Riolering en de werkzaamheden ervan

De loodgieter in Langedijk kan je helpen met het verbeteren en onderhouden van de riolering. Natuurlijk doen wij als bedrijf veel meer dan dat. Het is voor ons belangrijk om een ruim aanbod te hebben aan diensten. Hier zie je wat voorbeelden:

  • Het schoonmaken van de rioleringen
  • Het onderhouden waar dit nodig is
  • Het inspecteren van problemen en deze oplossen 
  • Dakgoten zijn voor ons ook geen probleem 

Voor als je meer informatie wilt over alle mogelijke diensten, kan je verder op onze website kijken. We bieden een hoop aan, waardoor we vaak op maat werken. Dit is belangrijk als je met mensen werkt. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Krijg ik een hoge rekening?

Een hoge rekening wil natuurlijk niemand. We proberen de kosten van onze diensten zo laag mogelijk te houden. Het ligt er vooral aan welke diensten jij van ons af neemt. Sommige diensten kosten ook meer moeite dan andere diensten. Dan gaat de prijs om hoog. 

We bespreken altijd van tevoren een kostenplaatje. Zo kunnen we voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Wanneer je het er dan niet mee eens bent, zal je het altijd nog kunnen weigeren. Deze keuze heb je tot op het laatste moment. 

Garantie voor elke klant 

Wij bieden een garantie mogelijkheid aan iedere klant. Garantie voor een loodgieter in Langedijk is soms best lastig. Een garantie mogelijkheid voor een dienst is moeilijker aan te bieden dan voor een product. Een product kan je terug geven, terwijl een dienst echt iets is wat iemand voor je doet. 

Gelukkig hebben wij hierover nagedacht. Voor ons is het namelijk belangrijk dat de klanten tevreden zijn. Komt het probleem terug? Dan komen we een uur lang gratis werkzaamheden verrichten aan het probleem. Dit betaal je dan niet. Hierdoor kunnen we het probleem als nog gaan oplossen. 

Afspraak maken

Kan ik in direct contact komen met een loodgieter in Langedijk?

Uiteraard kan je direct in contact met ons komen als je dit graag zal willen. Hierbij kan je denken aan een telefoontje die je naar ons kan doen of een mailtje die je kan sturen. We zijn gelukkig de moeilijkste niet. Het mailadres is info@derioolmeester.nl en het telefoonnummer is 0226-39 00 97. 

Voor ons is het altijd makkelijk als je direct een afspraak zal willen maken. Dit kan je eenvoudig regelen via een afsprakenformulier die je in kan vullen. We kunnen dan direct kijken welke mogelijkheden we voor jou hebben en wat de makkelijkste weg hiervoor zal gaan zijn. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: