Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Koggenland

Een loodgieter in Koggenland kan je helpen bij een hele hoop verschillende problemen. Zo kan er stank verholpen worden die er misschien al een hele tijd rond hangt. Misschien komt dit door de wc of andere riolering. We kunnen het met alle liefde voor je uitzoeken.

Bij DeRioolmeester.nl kun je eenvoudig een afspraak maken om alle problemen te verhelpen. We zijn experts die graag voor jou aan de slag gaan. Wanneer er problemen zijn, komen we ze graag oplossen. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Diensten de we leveren

We leveren uiteraard niet maar één dienst als loodgieter in Koggenland. We proberen ons diensten aanbod zo ruim mogelijk te houden. Op die manier kunnen alle mensen met problemen bij ons terecht. Zo voorkomen we dat iedereen steeds moet wisselen van bedrijf. Een kleine greep uit de diensten die we leveren:

  • Inspecties
  • Riolering verbetering, verandering of schoon maken
  • Dakgoten leeg halen
  • Verstoppingen verhelpen

Wanneer je nog op zoek bent naar andere diensten van ons, dan kan je op onze website kijken voor meer informatie. We hebben namelijk een hele hoop verschillende informatie online staan waar je altijd bij kunt. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Tevreden klanten is het belangrijkste 

Voor ons zijn tevreden klanten het aller belangrijkste voor een loodgieter in Koggenland. Dit kun je ook terug zien aan een score van 8,4 uit 10 die we van onze klanten krijgen. De klanten waarderen niet alleen ons werk, maar ook de garantie die we leveren speelt hier en rol bij. 

Wanneer binnen een maand het probleem terug komt, kun je dit bij ons aangeven. Dan komen we gratis een uur lang voor jou lang. We gaan dan kijken wat het probleem is en hoe we dit alsnog voor je op kunnen lossen. Zo ben je altijd verzekerd van het feit dat het probleem opgelost wordt. 

Afspraak maken

Is een loodgieter duur?

Een loodgieter in Koggenland hoeft niet duur te zijn. We proberen de prijzen altijd zo laag mogelijk te houden voor onze klanten. Het is voor ons wel belangrijk dat we voldoende verdienen, maar onze klanten zijn voor ons nog belangrijker. 

De prijs wordt van tevoren bepaald en er wordt altijd gekeken naar de mogelijkheden die we kunnen bieden. Vooraf krijg je een prijsbepaling, zodat er duidelijk wordt wat je wel en niet van ons zal kunnen verwachten tijdens ons bezoek. 

Is een loodgieter in Koggenland makkelijk te bereiken?

Een loodgieter in Koggenland is vrij eenvoudig te bereiken. Je kunt ons namelijk bereiken via meerdere kanalen. Je zit niet vast aan één mogelijkheid. Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken via het nummer 0226-39 00 97. Dit nummer is ook te gebruiken tijdens onze spoedservice. 

Uiteraard hebben we ook een mailadres. Ons mailadres is info@derioolmeester.nl. Wanneer je liever direct een afspraak maakt, is dit ook een mogelijkheid. Dit kun je doen via een afsprakenformulier. Deze kun je eenvoudig invullen met al je gegevens, zodat we snel contact met je kunnen zoeken voor de afspraak mogelijkheden die we hebben. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: