Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Hoorn

Een loodgieter in Hoorn kan soms echt nodig zijn. Misschien heb je last van een verschrikkelijke stank of is er een overspoeling in de douchecabine. Dit is uiteraard verschrikkelijk en je wilt zo snel mogelijk van alle problemen af. Hier willen wij je graag bij helpen!

De loodgieters van DeRioolmeester.nl kunnen je met alle onaangenaamheden helpen. Op die manier kan je voorkomen dat je een geruime tijd echt overlast gaat ervaren van deze kwesties. We komen ze graag zo snel mogelijk voor je oplossen.

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Pak je kans, maak gebruik van onze diensten!

Je kan altijd gebruik maken van onze diensten. We leveren een hele hoop verschillende diensten. Wij verhelpen niet alleen stankoverlast, we doen veel meer. Hieronder kan je in het korte overzicht zien wat we voor je kunnen betekenen:

  • Inspecties? Geen enkel probleem. Wij inspecteren de volledige riolering
  • Wil je helemaal nieuwe riolering? Dit kunnen wij eenvoudig voor je regelen
  • Heb je een schoonmaak klus? Wij maken de riolering en dakgoten voor je schoon
  • Is het nodig dat de riolering vervangen wordt? Dit doen wij graag voor je

Natuurlijk zijn dit niet alle diensten die we leveren. Je kunt bij ons nog een hele hoop andere specifieke diensten afnemen. Dit kun je allemaal vinden op de rest van onze website. Hier staat alle informatie op die je nodig hebt. 

Welke prijzen kan ik verwachten bij een loodgieter in Hoorn?

Voordat je zomaar met ons aan de slag gaat, is het van belang dat je weet wat je precies moet betalen aan de loodgieter in Hoorn. We kunnen eigenlijk niet direct een prijs geven waar we ons aan vast kunnen houden. Het is wel mogelijk om vooraf een prijsindicatie te geven. 

We kunnen niet zeggen wat het precies gaat kosten, omdat de ene dienst de andere dienst niet is. Soms gaat ergens meer tijd in zitten en een andere keer hebben we meer materialen nodig. Daarom kunnen we je niet direct een vaste prijs ergens voor geven.

Afspraak maken

Klanten over De Rioolmeester

Onze klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de loodgieter in Hoorn. Dit valt dan ook te zien aan de gemiddelde score van een 8,4 vanuit de 10. Hier zijn wij erg tevreden over en we doen altijd ons best om er nog een betere score van te maken. De klanten zijn vooral tevreden over de garantie die we aanbieden. 

We werken namelijk met een garantstelling. Wanneer een probleem binnen een maand terug komt, komen we een uur lang gratis je probleem opnieuw oplossen. Dit uur hoef je dan niet te betalen. Op die manier kunnen we je makkelijk garantie bieden. 

Contacteer een loodgieter in Hoorn

Als je een loodgieter in Hoorn nodig hebt, moet je natuurlijk wel weten hoe je in contact komt te staan met ons. We hebben een mail en een telefoonnummer waar je gebruik van kan maken. Het mailadres is info@derioolmeester.nl en je kan ook bellen naar 0226-39 00 97. 

Verder heb je de mogelijkheid om een afsprakenformulier in te vullen om snel een afspraak te kunnen maken. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: