Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Hollands Kroon

Een loodgieter in Hollands-Kroon kan soms een zeer goede uitkomst zijn. Het is een mogelijkheid dat je last hebt van stank uit de wc of een verstopping hebt in de wasbak. Sommige dingen kan jezelf wel oplossen, maar andere problemen heb je echt een expert voor nodig. 

Een loodgieter is dan de beste uitkomst die je hebt. Wij van DeRioolmeester.nl willen je met alle liefde helpen. We kunnen aan de slag met de stankoverlast en alle overige problemen die je ervaart. Op die manier kan jij weer fijn in de keuken of badkamer bevinden. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Welke problemen verhelpt de loodgieter in Hollands-Kroon?

Vaak is het bij riolering zo dat als er een probleem is, er meerdere problemen komen. Daarom is het belangrijk om snel bij een probleem aanwezig te zijn. Een loodgieter in Hollands-Kroon is dan een goede uitkomst. Wij hebben een hele hoop verschillende problemen waar wij jou mee kunnen helpen. De volgende problemen kunnen we oplossen:

  • Stankoverlast
  • Overstroming
  • Verstoppingen
  • Vuil of viezigheid
  • Dakgoten die vol zitten
  • De riolering volledig vervangen als de overlast te groot is

Wij kunnen dus heel wat verschillende problemen verhelpen. Het is voor ons van belang dat de riolering weer helemaal op-en-top is zodra wij jouw woning verlaten. Het is dan ook mogelijk om een volledige inspectie van de riolering te laten plaats vinden door ons. 

Aan welke prijzen moet ik denken?

Voor een loodgieter in Hollands-Kroon wil je uiteraard niet de hoofdprijs betalen. Je wilt aan de andere kant wel dat er een probleem wordt opgelost. Wij proberen de prijzen altijd zo schappelijk mogelijk te houden. Op die manier blijft een loodgieter voor iedereen betaalbaar. 

De kosten zullen variëren doordat er verschillende problemen opgelost moeten worden. Wij zullen altijd vooraf een schatting doen van de prijs die er eventueel betaald moet worden. Zo weet je direct waar je aan toe bent. 

Afspraak maken

De recensies van klanten 

Een klant is bij ons koning. We willen ervoor zorgen dat elke klant tevreden is. Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar een loodgieter in Hollands-Kroon van ons doet hier zeker zijn best voor. Daarom hebben wij voor onze diensten ook een 8,4 gekregen van onze klanten. 

Dit komt vooral door onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onze garantieregeling. Als er binnen 4 weken weer iets kapot gaat, komen we dit voor een uur gratis repareren. 

Neem snel contact op!

Als je enthousiast bent geworden over een loodgieter in Hollands-Kroon, dan begrijpen wij dat volkomen! Je wilt dan uiteraard zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Dit is bij ons geen enkel probleem. Je kunt via verschillende wegen contact met ons opnemen. Zo zit er voor iedereen een goede mogelijkheid tussen. 

Bij ons kun je gebruik maken van een afsprakenformulier of een contactformulier. Natuurlijk hebben we ook een mail of telefoonnummer waar je ons op kan bereiken. Op die manier zijn wij altijd bereikbaar en kun je zelf bepalen hoe je met ons communiceert. Het mailadres is info@derioolmeester.nl en het telefoonnummer is 0226-39 00 97.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: