Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Hilversum 

Een loodgieter in Hilversum kan soms hard nodig zijn. Dit hoeft niet per se te komen door verstopping. Soms komt het alleen al door de dakgoten die een keer geleegd moeten worden. Verder zijn er nog heel wat andere diensten die een loodgieter voor je kan regelen. 

DeRioolmeester.nl is een website waar je dan zeker goed op terecht bent gekomen. Wij zijn een loodgietersbedrijf dat maar al te graag voor jou aan de slag gaan. Alle diensten worden bij ons geregeld op maat en er wordt naar elke situatie met een positieve blik gekeken. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Een loodgieter in Hilversum helpt je met alles!

Een loodgieter in Hilversum wil je graag met alles helpen. We hebben een hele hoop diensten waar we in gespecialiseerd zijn. Al deze diensten zullen we graag voor je gaan regelen. Geen enkele klus is hetzelfde en dat is het mooie aan dit werk. Hieronder een klein overzicht van diensten die je kan afnemen:

  • Het inspecteren van de goten/riolering
  • Een volledig nieuwe riolering plaatsen en vervangen
  • Schoonmaakwerk voor de riolering en de dakgoten
  • Het ontstoppen van alle mogelijkheden zoals een wc of doucheput

Dit zijn enkele voorbeelden, maar er is altijd meer wat we kunnen betekenen. Je kunt op onze website kijken naar alle diensten die we leveren. Zo weet je direct of je specifieke dienst er ook tussen zit. 

Wat betekent de klant voor ons?

Uiteraard zijn onze klanten zeer belangrijk voor de loodgieter in Hilversum. We kunnen zonder de klant niet bestaan. We proberen ons daarom continue te verbeteren voor de klanten. Daarom zijn we ook zo blij met het cijfer van 8,4 die onze klanten ons geven. 

Wij denken graag dat we dit cijfer te danken hebben aan onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hiernaast hebben we ook een kwaliteitsgarantie. Als er iets binnen 4 weken kapot gaat, komen we dit een uur gratis repareren. 

Afspraak maken

De diensten afnemen

Als je enthousiast bent geworden voor de loodgieter in Hilversum, dan begrijpen we dat voorkomen. Het is dan wel belangrijk dat je weet hoe je onze diensten zal kunnen afnemen. Gelukkig kan dit bij ons op een vrij eenvoudige manier. 

Bij ons heb je de mogelijkheid om een afsprakenformulier in te vullen. Aan de hand van dit formulier gaan we kijken welke mogelijkheden we te bieden hebben. Je kunt ons ook altijd mailen via info@derioolmeester.nl. Verder hebben we een nummer waar we op te bereiken zijn: 0226 - 39 00 97. Zo zijn we altijd via meerdere wegen te bereiken. 

Snel contact 

In sommige gevallen heb je snel contact nodig met een loodgieter in Hilversum. Dit kan komen door een spontane lekkage of een overstroming. Het is dan wel fijn dat we binnen enkele minuten zouden kunnen handelen wanneer dit nodig is. 

Als je met spoed naar ons op zoek bent, kun je ons altijd bereiken via 0226 - 39 00 97. Dit nummer is hiervoor bedoeld, zodat we snel kunnen handelen. Wanneer we tijd voor jou hebben, zullen we zo snel mogelijk naar de spoedlocatie toe komen.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: