Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Heerhugowaard

Soms heb je spontaan een loodgieter in Heerhugowaard nodig. Het is dan wel belangrijk dat je een bekwamende loodgieter aan de haak weet te slaan. Die de stankoverlast van de douche of wasbak verhelpt. Anders is de kans vrij groot dat het werk niet op de juist manier verricht wordt. Dit zal zonde zijn van de tijd en het geld. 

Bij DeRioolmeester.nl zit je zeker wel goed. We zijn namelijk zeer bekwaamd en we doen ons best om ons altijd te verbeteren. Op die manier zorgen we ervoor dat een klant met een tevreden gevoel ons het werk laten doen. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Welke problemen lossen wij op?

Als loodgieter bedrijf lossen we dagelijks een hele hoop verschillende problemen op. Een loodgieter in Heerhugowaard is altijd bezig met het oplossen van problemen in de riolering. Maar er zijn zeker specifieke diensten die we leveren die je af zal kunnen nemen. Daarom hebben we hier een kort lijstje gemaakt van wat voorbeelden: 

  • Het inspecteren van de rioleringen door de hele woning heen
  • Het schoonmaken van de rioleringen en de dakgoten
  • Een verstopping verhelpen en de stankoverlast verhelpen
  • Riolering vervangen, schoonmaken of helemaal nieuw leggen

Bij een hele hoop verschillende problemen kunnen we je dan helpen. Zo kunnen we de stankoverlast van de wc verhelpen of zelfs de riolering helemaal verleggen. Wil je wat meer weten over de problemen die we op kunnen lossen? Kijk dan gerust nog even rond op de website. 

Klanten staan op nummer 1

Voor ons zijn onze klanten het allerbelangrijkste. We willen dat de klanten tevreden zijn en daarom leveren we ons werk altijd met garantie voor een loodgieter in Heerhugowaard. Daarnaast proberen we altijd ons zelf te verbeteren. Door dit te doen, hebben we een cijfer van 8,4 van onze klanten gekregen!

Dit cijfer hebben we vooral te danken aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die we hanteren. Dit is voor veel klanten namelijk erg voordelig. Verder helpt onze garantie hierin ook mee. 

Afspraak maken

Loodgieter in Heerhugowaard en de kosten

Als je een loodgieter in Heerhugowaard inschakelt, wil je uiteraard weten wat jou dit gaat kosten. Bij ons valt het over het algemeen te zeggen dat we schappelijke prijzen hebben voor de diensten die we leveren. We proberen alles zo betaalbaar mogelijk te houden. 

Onze prijzen beginnen al vanaf € 149,-. De tarieven zijn ook duidelijk op onze website weergegeven, omdat we hierdoor transparant willen zijn. Het is namelijk belangrijk om als klant te weten waar je aan toe bent. 

Snel contact met een loodgieter in Heerhugowaard 

Het kan zijn dat je snel contact wilt zoeken met een loodgieter in Heerhugowaard. Dit is bij ons geen enkel probleem. Je kunt maar liefst op vier verschillende manieren contact met ons opnemen. 

Je kunt een contactformulier of afsprakenformulier invullen, maar je kunt ons ook mailen of bellen. Ons mailadres is info@derioolmeester.nl en ons telefoonnummer 0226-39 00 97. Je kunt hierdoor zelf bepalen wat je de fijnste weg vindt om te communiceren. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: