Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Heemskerk 

Er is soms een situatie waarbij je een loodgieter in Heemskerk nodig hebt. Dit komt vaak voor door stankoverlast van een wc of door een verstopping in de wasbak. Het is dan verstandig om er snel bij te zijn, om te voorkomen dat het erger gaat worden. 

Bij DeRioolmeester.nl ben je aan het juiste adres als je vlot en eenvoudig een loodgieter zoekt. Al onze loodgieters zijn juist opgeleid en ze weten precies wat ze in bepaalde situaties moeten doen. Op die manier kunnen we de beste diensten leveren.

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Een loodgieter in Heemskerk heeft verschillende diensten

Een loodgieter in Heemskerk heeft veel wat verschillende diensten. Hierbij kun je denken aan het verhelpen van verstoppingen of het oplossen van stank in de badkamer. Daarnaast bieden we nog een hele hoop andere diensten aan waar je gebruik van kan maken zoals:

  • Inspecties voor de riolering
  • Het vernieuwen van alle leidingen in huis
  • Schoonmaakwerk voor de leidingen, maar ook voor de dakgoot
  • Alle soorten verstoppingen verhelpen

Uiteraard zijn dit enkele voorbeelden. We kunnen nog een hele hoop andere diensten aanbieden. Dit kan allemaal in overleg, zodat we het beste resultaat kunnen waarborgen. Op onze website staan alle soorten diensten die we aanbieden. Neem gerust een kijkje. 

Duidelijkheid voor de klant

De duidelijkheid voor een klant is bij ons zeer belangrijk. Een loodgieter in Heemskerk moet duidelijk zijn in zijn werk, maar hij moet ook feedback kunnen ontvangen. Hierdoor wordt het bedrijf alleen maar beter en kunnen we de kleine foutjes die er zijn verhelpen. 

De klant krijgt bij ons altijd garantie. Verder hebben wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze zorgen ervoor dat we een cijfer van 8,4 van onze klanten gekregen hebben!

Afspraak maken

De kostenpost, je weet waar je aan toe bent

Alles is tegenwoordig niet meer goedkoop. Toch zijn sommige diensten van groot belang om af te kunnen nemen. We proberen dan ook onze prijzen zo betaalbaar mogelijk te houden. Op die manier is het voor iedereen nog mogelijk om gebruik te maken van een loodgieter in Heemskerk. 

De kosten kunnen variëren door de verschillende diensten die we aanbieden. Het is bij ons wel vanzelfsprekend dat we van tevoren een prijsindicatie geven. Op die manier is het voor de klant makkelijker om te bepalen of we het geschikte bedrijf zijn of niet. 

Contact voor onze diensten 

Onze diensten zijn erg ruim, waardoor je misschien wel contact met ons op wilt nemen. Dit is bij ons geen enkel probleem. Dit kan via de mail info@derioolmeester.nl of via ons telefoonnummer 0226-39 00 97. Via beide wegen proberen we zo snel mogelijk contact met je op te nemen. 

Op onze website hebben we ook een andere makkelijke manier om contact te zoeken met een loodgieter in Heemskerk. Dit kan via een afsprakenformulier. Op die manier weten we precies wanneer je een afspraak wilt. We zullen deze zo snel mogelijk bevestigen of in overleg gaan voor andere datum mogelijkheden. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: