Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Haarlem

Een loodgieter in Haarlem kun je soms nodig hebben omdat bijvoorbeeld je riolering stinkt. Het kan ook zijn dat je iemand nodig hebt om je badkamer riolering te reinigen. Het is dan wel belangrijk dat dit door iemand wordt gedaan die er verstand van heeft. 

Bij DeRioolmeester.nl ben je dan zeker weten aan het juiste adres. We komen graag kijken naar het probleem en wat we er eventueel aan kunnen doen. Een afspraak maken is bij ons erg eenvoudig en we proberen zo snel mogelijk wat met je te regelen. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Een loodgieter in Haarlem, wat regelen we voor jou?

Een loodgieter in Haarlem kan een hele hoop voor jou regelen. We proberen ons dienstenaanbod zo ruim mogelijk te houden. Op die manier kun je altijd bij ons terecht met alle mogelijke problemen die je ervaart. 

Wij kunnen de volgende diensten leveren:

  • De riolering reinigen, leggen of vervangen waar nodig
  • Alle mogelijke dingen ontstoppen wanneer dit nodig is
  • Inspecties voor alle stank en de veiligheid
  • Wij kunnen de dakgoten en de riolering renoveren of vervangen 

Uiteraard hebben we nog andere diensten waar je gebruik van zal kunnen maken. Wanneer je de precieze mogelijkheden wilt weten, zal je even verder kunnen kijken op de website. Dan vind je een hoop informatie waar je gebruik van kan maken. 

Voorgaande klanten en hun mening 

Onze voorgaande klanten zijn erg belangrijk voor ons. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten zo tevreden mogelijk zijn over onze service. Daarom zijn wij erg trots op de 8,4 die onze eerdere klanten ons gegeven hebben. 

Dit cijfer hebben wij te danken aan onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hiernaast hebben wij ook een speciale garantieregeling. Deze regeling houdt in dat als er weer wat kapot gaat, dat we dit een uur gratis komen repareren als je dit binnen 4 weken aangeeft. 

Afspraak maken

Contact met De Rioolmeester 

Als je geïnteresseerd bent in De Rioolmeester, wil je uiteraard graag contact met ons opnemen. Je kan op verschillende manieren contact met ons opnemen. Je kunt ervoor kiezen om een afsprakenformulier in te vullen, maar je zult ook normaal contact met ons op kunnen nemen. 

Het normale contact verloopt via de mail, bellen of het contactformulier. Onze mail is info@derioolmeester.nl en ons telefoonnummer is 0226 - 39 00 97. Via beide wegen zijn wij snel en makkelijk te bereiken. Op deze manier hoef je nooit lang te zoeken om in contact met ons te komen.

Spoedcontact

Het kan soms voorkomen dat je spoedcontact met een loodgieter in Haarlem zoekt. Het is dan zeer belangrijk dat we snel te bereiken zijn. Deze dienst bieden we dan ook aan. Als je spoedcontact met ons wilt, kan dit via 0226 - 39 00 97. 

Wanneer je naar dit nummer belt, zullen we zo snel mogelijk voor je aan de slag gaan. Het is voor ons belangrijk dat we weten wat het probleem is. Dan kunnen we makkelijker inschatten hoe we het gaan aanpakken en hoelang dit voor ons ongeveer zal gaan duren. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: