Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Enkhuizen

Een loodgieter in Enkhuizen kan jou met een hele hoop problemen helpen. Doordat een loodgieter een expert in zijn vak is, kan hij alle werkzaamheden vrij eenvoudig uitvoeren. Toch is het nog wel een lastig om de juiste loodgieter voor jouw situatie te vinden. 

Wanneer je bij derioolmeester.nl gaat kijken, zie je direct dat we je kunnen helpen. We proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen en te kijken wat we nog meer kunnen bieden. Zodra je ons inschakelt, willen we graag voor je aan de slag. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Elke dienst die jij wenst van een loodgieter in Enkhuizen

Een loodgieter in Enkhuizen doet natuurlijk meer dan alleen even je wc ontstoppen. We hebben een hele hoop andere werkzaamheden waar je bij ons gebruik van kan maken. Op die manier hoef je maar bij één bedrijf diensten af te nemen. De volgende diensten kunnen we leveren: 

  • Wanneer het nodig is kunnen we de hele riolering inspecteren. 
  • De leidingen kunnen schoon gemaakt, vervangen of onderhouden worden
  • We hebben de mogelijkheid om jouw dakgoten schoon te maken
  • In alle gevallen kunnen we de verstoppingen verhelpen

Uiteindelijk is het mogelijk om nog een hele hoop andere diensten bij ons af te nemen. We beschikken over de expertise dat we dit kunnen aanbieden. Als je over al onze andere diensten wilt lezen, kan je er over verder lezen op de website. 

Garantie op onze diensten

Klanten zijn zeer belangrijk voor ons. Dit kan je ook terug vinden bij de gemiddelde reviews van 8,4 uit 10 sterren. We zijn dus zeker een goed bedrijf om een dienst bij af te nemen, maar we bieden altijd garantie voor onze klanten aan. De garantie telt voor een maand lang vanaf het moment dat we de werkzaamheden hebben uitgevoerd. 

Als er in die maand nog iets gebeurd met de riolering of er een ander probleem ontstaat, dan komen we dit graag oplossen. Je krijgt dan een uur gratis van onze tijd, zodat we nogmaals naar het probleem kunnen kijken om ergere problemen te kunnen voorkomen. Garantstelling is bij ons erg belangrijk. 

Afspraak maken

Een betaling verrichten

Een betaling is natuurlijk niet al te onbelangrijk. Als wij een dienst leveren, gaan we ervanuit dat we hier voor betaald krijgen. We stellen onze prijzen samen aan de hand van welke diensten je bij ons af neemt. Op die manier kunnen we een eerlijke prijs samen stellen. 

We proberen de prijzen altijd zo schappelijk mogelijk te houden. Zo kan iedereen gebruik blijven maken van onze diensten.

Maak vlot afspraak met een loodgieter in Enkhuizen

Zodra je ons nodig hebt, is het uiteraard belangrijk dat je vlot een afspraak kan maken met een loodgieter in Enkhuizen. Dit kan je bij ons op verschillende manieren doen. Je kan ons mailen via info@derioolmeester.nl of ons bellen via 0226-39 00 97. 

Het is een mogelijkheid om een afsprakenformulier in te vullen, zodat je direct een duidelijk beeld hebt van wanneer je een afspraak hebt en wanneer niet. We zijn ook altijd te bereiken voor spoed.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: