Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Den Helder

Een loodgieter in Den Helder is soms hoog nodig. Dit komt vaak door een onverwachtse onaangenaamheid. Hierbij kun je denken aan een overstroming in de badkamer of een verstopping in de wasbak. Het is voor jezelf dan van belang dat deze problemen zo snel mogelijk aangepakt worden. 

Wij van DeRioolmeester.nl gaan graag aan de slag met jouw problemen! Wij zijn experts op het gebied van riolering en alles wat daar bij komt kijken. Hierdoor kunnen wij de problemen vaststellen en zo snel mogelijk verhelpen. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

De loodgieter in Den Helder maakt jouw riolering!

Een loodgieter in Den Helder kan uiteraard jouw riolering maken. Wij kunnen verder nog een hele hoop voor jou regelen als dit nodig is. Zo kunnen we ervoor zorgen dat stankoverlast wordt verholpen, maar ook een verstopping werken wij met gemak weg. Verder kunnen wij de volgende dingen voor je regelen:

  • We zij bevoegd om inspecties uit te voeren 
  • Het is mogelijk om een volledig nieuwe riolering door ons te laten leggen
  • Wanneer het nodig is kunnen we de volledige riolering schoon maken
  • De dakgoten zijn voor ons ook geen enkel probleem, wij maken ze graag schoon

Dit is een klein onderdeel van welke diensten we allemaal leveren. Wij kiezen er altijd voor om diensten op maat te leveren. Zo zorgen we voor het beste resultaat. Op onze website kun je verder lezen over alle soorten diensten. 

Wat doen wij om transparant te blijven?

Transparant blijven wordt zeer op prijs gesteld door onze klanten bij een loodgieter in Den Helder. Het is voor ons belangrijk om dit ook daadwerkelijk vast te kunnen houden. Wij hebben daarom altijd de garantieregeling, om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd bij ons terug kunnen komen. 

Van onze klanten krijgen wij een cijfer van 8,4. Dit cijfer hebben we vooral te danken aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de garantie die we bieden. De garantie houdt in dat we als er binnen 4 weken wat kapot gaat, dat we dit een uur gratis komen repareren. 

Afspraak maken

Welke kosten kun je verwachten?

Een dienst heeft net als een product een prijs. Het is wel verstandig om altijd na te gaan wat voor een prijs een bepaalde dienst zal hebben bij een loodgieter in Den Helder. Wij proberen hier ook altijd zo transparant mogelijk over te zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kostenplaatje dat we vooraf voor jou kunnen scheppen. 

Het is wel verstandig om in je achterhoofd te houden dat elke dienst een andere prijs heeft. Niet elke dienst kunnen wij dezelfde prijs geven. Daarom geven we ook altijd van tevoren aan wat we kunnen betekenen en wat dit voor jouw portemonnee betekent. 

Kan ik op verschillende manieren contact opnemen?

Je kunt zeker op verschillende manieren in contact met ons komen. Je kunt tegenwoordig een hele hoop al online regelen. Dit is op onze website ook op een vrij eenvoudige manier mogelijk. 

Het is een mogelijkheid om een afspraak te maken via het afsprakenformulier. Als je wil kun je ervoor kiezen om ons te mailen of een belletje te doen via info@derioolmeester.nl of 0226-39 00 97.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: