Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Castricum 

Een loodgieter in Castricum heb je soms echt nodig. Sommige kleine klusjes rondom het loodgieten kunnen mensen vaak wel zelf, maar grotere problemen kun je beter laten oplossen door een expert. Op die manier voorkom je ook dat jezelf eventueel het probleem groter kan maken. 

De experts van DeRioolmeester.nl staan graag voor je klaar wanneer je een expert nodig hebt. Dan kan het om een verstopping gaan of om andere problemen met de riolering. We komen graag een kijkje nemen en het probleem oplossen. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Een loodgieter in Castricum inhuren 

Het inhuren van een loodgieter is soms best lastig. Een loodgieter in Castricum levert namelijk vaak verschillende diensten. Gelukkig zijn wij een bedrijf die alle mogelijke loodgieter diensten leveren. Hieronder een globaal overzicht van mogelijke diensten de we kunnen leveren:

  • Leidingen schoonmaken en onderhouden
  • De riolering verleggen of juist helemaal vernieuwen
  • Het ontstoppen van alle soorten verstoppingen
  • Inspecties uitvoeren wanneer dit nodig is

Dit is een kleine greep uit de hoeveelheid diensten die we leveren. We bieden nog een hele hoop andere diensten aan. Wanneer je hier meer over wilt weten, dan zul je verder kunnen kijken op onze website. 

Een klant en zijn mening

De mening van onze klanten is zeer belangrijk voor De Rioolmeester. We proberen altijd goed te luisteren naar de meningen en te kijken naar hoe we ons zelf kunnen verbeteren. Dit is ook terug te zien aan onze beoordeling van een 8,4 door onze klanten. 

Daarom hebben wij ook een garantieregeling met al onze klanten. Als binnen vier weken een bepaald probleem terug komt, komen wij een uur gratis het probleem verhelpen. Hierdoor hebben onze diensten een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Verder kunnen de klanten altijd gratis een review achter laten. Hierin kan een klant zijn eerlijke mening geven, zodat we een transparante manier van werken kunnen laten zien. De reviews staan op onze eigen website, maar ook op de verschillende reviewwebsites als je op internet rond gaat kijken. 

Afspraak maken

Wat betaal je voor een loodgieter in Castricum?

We vragen uiteraard een vergoeding voor onze diensten. Een loodgieter in Castricum kan niet voor niets werken. We proberen wel onze prijzen zo schappelijk mogelijk te houden. Op die manier kunnen we voorkomen dat er eventueel iemand is die geen gebruik kan maken van een loodgieter. 

De prijzen zijn afhankelijk van het soort dienst dat je af neemt. De ene dienst kost nu eenmaal meer tijd dan de andere dienst. Daarnaast gebruiken we soms materialen die ook weer geld kosten. De prijsbepaling is dan ook echt maatwerk bij ons. 

De plek om in contact te komen

Om in contact te komen met een loodgieter in Castricum zijn er verschillende manieren mogelijk op onze website. Zo kun je ons niet alleen mailen of bellen, maar we hebben ook een afsprakenformulier. Hier kun je al je gegevens invullen, zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. 

Uiteraard mag je ons ook altijd een mailtje sturen of een telefoontje plegen. Het mailadres wat we gebruiken is info@derioolmeester.nl. Het telefoonnummer van ons bedrijf is 0226-39 00 97. Op die manier kan jezelf bepalen welk contact op het moment het beste bij jou past. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: