Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Blaricum

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met je problemen die je met je leidingen of riolering hebt? Bij DeRioolmeester.nl kunnen we je helpen met veel verschillende problemen waar je mee te maken kunt krijgen. Zo kunnen we je helpen als je te maken krijgt met stank vanuit een putje of een verstopping in de afvoer. De beste manier om hier hulp bij te krijgen is een loodgieter bij je in de buurt. 

Wij leveren onze diensten door heel Noord-Holland. Daarom staan wij ook bekend als een loodgieter in Blaricum. Als je een loodgieter bij je in de omgeving zoekt, gaan we graag voor je aan de slag!

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Welke diensten hebben wij te bieden?

Voordat je in zee gaat met een loodgieter in Blaricum, is het natuurlijk wel belangrijk om te weten waar wij je precies mee kunnen helpen. Dit is namelijk niet altijd even makkelijk om te weten. Wij kunnen helpen bij stankoverlast, maar ook het ontstoppen van de wc. Hieronder staan de diensten waar we mee kunnen helpen:

  • Het ontstoppen van een afvoer
  • Het onderhouden van leidingen en riolering
  • Het reinigen van leidingen en riolering
  • Het vervangen van leidingen en riolering

Dit zijn enkele voorbeelden van diensten die we te bieden hebben. Dit heeft ermee te maken dat er ook nog een aantal andere diensten zijn waar we je bij kunnen helpen. Als je nog verder op onze website kijkt, is het mogelijk om meer uitleg te vinden over de diensten die we te bieden hebben. 

Afspraak maken

Wat kun je van ons verwachten?

Voordat je ons inschakelt, is het natuurlijk wel zo prettig om te weten wat je van ons als loodgieter in Blaricum kunt verwachten. Wat je van ons kunt verwachten, is vooral goed te zien aan wat anderen van ons vinden. Daarom vinden we het ook erg fijn dat onze klanten ons een 8,4 als cijfer geven. Dit hebben wij vooral te danken aan onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en garantieregeling. 

Onze garantieregeling geldt voor 4 weken. Op het moment dat er binnen deze 4 weken nog iets kapot gaat, komen we dit voor een uur gratis repareren. Als dit langer dan een uur duurt, rekenen we nog steeds geen geld voor het eerste uur dat we aan het repareren zijn. 

Hoe neem je contact met ons op?

Als je een loodgieter in Blaricum in wilt schakelen, zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen. De makkelijkste manier om dit te doen, is door ons contactformulier in te vullen. Ons contactformulier is op onze contactpagina te vinden. Door middel van de informatie die je invult, kunnen wij contact met je opnemen. 

Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen met de telefoon. Wij zijn via ons telefoonnummer zo goed als altijd bereikbaar. Als je telefonisch contact met ons op wilt nemen, kan dit via 0226-39 00 97. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen via onze mail info@derioolmeester.nl. Verder kun je een afspraak online plannen via ons afspraakformulier. Hiermee kun je direct een afspraak maken.  

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: