Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Beverwijk

Een loodgieter in Beverwijk kan een must zijn wanneer er iets aan de hand is met de riolering rondom de woning. Wanneer de riolering niet in orde is, kan dit zorgen voor stankoverlast of voor overstromingen. Dit zijn problemen die eigenlijk zo snel mogelijk opgelost moeten worden. 

Een loodgieter van DeRioolmeester.nl kan je hier prima mee helpen. Een loodgieter van ons heeft een gedegen opleiding gehad. Daarnaast proberen we altijd alles zo goed mogelijk op te lossen. De klant is voor ons het allerbelangrijkste binnen ons vak. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Een loodgieter in Beverwijk helpt je met alles!

Een loodgieter in Beverwijk kun je met een hele hoop verschillende problemen helpen. Voor ons is het van belang dat je weer tevreden in je eigen huis kan zitten, zonder dat je last hebt van enige vorm van overlast. Daarom bieden wij een hele hoop verschillende diensten aan zoals:

  • Een inspectie uitvoeren voor de riolering
  • Het schoon maken of vervangen van alle leidingen
  • De dakgoten schoonmaken of vervangen
  • Het aanleggen van een volledige nieuwe riolering
  • Problemen zoals stankoverlast vaststellen en zo snel mogelijk oplossen
  • Verstoppingen verhelpen

Dit zijn enkele voorbeelden van diensten die je bij ons kan afnemen. Natuurlijk bieden wij nog een hele hoop andere diensten aan. Al onze diensten staan specifiek op onze website, zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Transparant voor de klant 

Transparant zijn is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Op die manier kunnen we ons onderscheiden van de concurrent. Wij proberen dan ook altijd zo transparant mogelijk te zijn. Dit doen wij door garantie te bieden, maar ook door naar de mening van onze klanten te vragen. Daarom hebben wij een cijfer van 8,4 van onze klanten gekregen.

Dit cijfer hebben we vooral te danken aan de garantie en onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze garantie geld voor 4 weken. Als er binnen deze weken iets kapot gaat, komen we dit een uur gratis repareren. 

Afspraak maken

Een loodgieter in Beverwijk betalen

Een loodgieter in Beverwijk werkt uiteraard niet voor niets. Het is voor ons dan ook van belang dat we kijken welk prijskaartje we ergens aan hangen. Wij proberen het allemaal zo reëel mogelijk te houden. Hiermee bedoelen we dat we het betaalbaar willen houden voor iedereen. 

De prijzen zullen worden bepaald aan de hand van de diensten die je bij ons wilt afnemen. Elke dienst heeft een andere prijs. Wij zorgen er wel altijd voor dat we de prijzen van tevoren met elkaar bespreken, zo kunnen we voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. 

Vlot contact met De Rioolmeester

Voordat je bij ons een dienst kan af nemen, is het van belang dat je contact met ons zoekt. Op die manier kunnen wij gaan kijken welke mogelijkheden we hebben en wat er allemaal moet gebeuren. 

Op onze website kan je vrij eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan via een afsprakenformulier, maar het is ook mogelijk om te mailen of te bellen. Ons mailadres is info@derioolmeester.nl en ons telefoonnummer is 0226-39 00 97. Vlot contact is belangrijk voor om een goede dienst te kunnen leveren. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: