Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Beemster

Voor sommige mensen kan een loodgieter in Beemster goed van pas komen. Een loodgieter kan goed van pas komen als je te maken hebt met een verstopping in de keuken afvoer of stank vanuit het doucheputje. Als dit het geval is, is het natuurlijk wel zo prettig als dit snel opgelost wordt. Om dit te doen, kan een loodgieter in Beemster inhuren de beste optie zijn. 

Een loodgieter weet direct wat er moet gebeuren als er een probleem is. De loodgieters van DeRioolmeester.nl kunnen je hier goed bij helpen. Elke situatie kan opgelost worden. Problemen die je met de leidingen of riolering hebt, kunnen daarom altijd door ons opgelost worden!

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Heb je problemen met leidingen of riolering? Een loodgieter in Beemster helpt je met de oplossing!

Het maakt niet uit wat er aan de hand is met je riolering. Het kan altijd handig zijn om een loodgieter in Beemster in te schakelen om je te helpen met je problemen. Ook al heb je last van kleine dingen zoals een verstopte wc, wij staan altijd voor je klaar! Hieronder staan een aantal dingen waar we je graag mee willen helpen:

  • Het inspecteren van leidingen en riolering
  • Verstoppingen verhelpen
  • Leidingen en riolering reinigen
  • Leidingen en riolering onderhouden

Dit zijn een aantal voorbeelden van de diensten die wij te bieden hebben. Alles wat er op het gebied van loodgieten gedaan kan worden, kunnen wij je bij helpen! Als je wilt weten welke diensten wij allemaal leveren, kun je het beste even op onze website kijken. Hier kun je namelijk zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

Wat vinden andere klanten van ons?

Wij hechten veel waarde aan wat onze klanten van ons vinden. Dit komt omdat onze klanten erg belangrijk voor ons zijn. Van onze klanten krijgen wij een cijfer van 8,4. Wij denken graag dat we dit cijfer te danken hebben aan onze prettige prijs-kwaliteitverhouding en onze garantieregeling. 

Deze garantieregeling is een regeling die ervoor zorgt dat er als er binnen 4 weken iets kapot gaat, dat wij dit gratis voor een uur komen repareren. Als de reparatie langer dan een uur duurt, hoef je alsnog niet voor dit uur te betalen. 

Afspraak maken

Contact met een loodgieter in Beemster

Als je gebruik wilt maken van de diensten van een loodgieter in Beemster, kan het handig zijn om contact te zoeken. Er zijn verschillende manieren waarop je contact kunt zoeken. Op onze contactpagina is het mogelijk om contact met ons te zoeken. Hier kun je gebruik maken van ons contactformulier als je wilt dat wij contact met je opnemen. Als je direct een afspraak wilt maken, kan dit via ons afspraakformulier. 

Het is natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen met ons door te bellen of te mailen. Het is mogelijk om contact met ons op te nemen via ons nummer 0226 - 39 00 97. Hierdoor is het mogelijk om direct met ons in gesprek te komen. Als je liever contact wilt hebben via de mail, is dit natuurlijk ook mogelijk. Hier kun je ons via info@derioolmeester.nl bereiken. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: