Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Amsterdam Zuid

Een loodgieter in Amsterdam Zuid is een makkelijke uitweg wanneer je last hebt van de riolering. Soms kun je ook niet anders dan een loodgieter inschakelen. De problemen zijn dan te groot om zelf op te lossen. 

Bij DeRioolmeester.nl ben je dan aan het juiste adres om een goede loodgieter aan het werk te zetten. We zijn experts op het gebied van de riolering. Iedere riolering is voor ons geen enkel probleem om aan te pakken en alles helemaal naar wens te maken.

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam Zuid

Wanneer je op zoek bent naar een loodgieter in Amsterdam-Zuid, is het van belang dat je een loodgieter vindt die een hele hoop diensten kan leveren. Gelukkig bieden wij een hele hoop verschillende werkzaamheden aan zoals:

  • Het inspecteren van de leidingen
  • De riolering schoonmaken, onderhouden of verleggen
  • We kunnen een hele nieuwe riolering aanleggen
  • De dakgoten zijn geen enkel probleem om schoon te maken

Daarnaast hebben we nog een hele hoop verschillende andere werkzaamheden die we verrichten. Deze kun je allemaal op onze website vinden. Je kan dan direct zien of je werkzaamheden de tussen zitten. 

Wat betaal je bij De Rioolmeester?

De Rioolmeester is een loodgieter in Amsterdam-Zuid die je graag wil helpen met alle mogelijke problemen. Uiteraard wordt hier wel een vergoeding voor gevraagd. Op die manier kunnen we onze onderneming draaiende houden en dit is wel erg belangrijk om onze onderneming te blijven verbeteren. 

Van tevoren wordt er een prijsindicatie gegeven en aan de hand daarvan kun je bepalen of we aan het werk mogen. De prijzen worden besproken, zodat er geen vervelende verrassingen mogelijk zijn. Op die manier weet je al waar je aan toe bent voordat we begonnen zijn met de werkzaamheden. 

Afspraak maken

De klant bepaalt

Voor ons is de klant eigenlijk altijd bepalend. Daarom vinden wij het ook fijn om te weten dat onze klanten ons een 8,4 geven voor onze diensten! Dit cijfer hebben wij vooral te danken aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Verder bieden we de klanten altijd een garantie aan. Wanneer binnen een maand er iets niet goed is, komen we voor een uur gratis de werkzaamheden goed verricht. Op die manier ben je er altijd van verzekerd dat de klus op de juiste manier geklaard wordt. Zo voorkom je dat het toch niet helemaal is wat je dacht dat het zal zijn. 

Contact met een loodgieter in Amsterdam Zuid

Contact met een loodgieter in Amsterdam-Zuid is natuurlijk zeer belangrijk. Het is vooral belangrijk dat we snel en soepel kunnen communiceren. Iedereen heeft de mogelijkheid om ons te mailen via info@derioolmeester.nl of om ons te bellen via 0226-39 00 97. 

We hebben ook een speciale mogelijkheid om direct een afspraak te kunnen maken. Dit kun je regelen door via het afsprakenformulier contact met ons op te nemen. Alle mogelijke informatie kun je invullen, waardoor we direct kunnen kijken of de tijd en datum van je afspraak voor ons uitkomen. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: