Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Amsterdam West

Een loodgieter in Amsterdam West is voor sommige situaties meer dan nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stankoverlast van een wc of een douche overstroming. Het is dan belangrijk dat deze problemen zo snel mogelijk opgelost worden, anders wordt het alleen maar erger. 

Het is dan alleen maar goed dat je op de website DeRioolmeester.nl terecht bent gekomen. We willen je graag helpen en zo snel mogelijk aan de slag gaan met de problemen. Zo voorkomen we dat je een geruime tijd in onaangename situaties blijft zitten. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Welke oplossingen biedt een loodgieter in Amsterdam West?

Een loodgieter in Amsterdam West is er voor opgeleid om een hele hoop verschillende problemen juist aan te pakken. Voor jou is het vooral belangrijk dat de problemen zo snel mogelijk aangepakt worden en dat de loodgieter weet wat hij aan het doen is. We hebben een hele hoop diensten waarmee we jou kunnen helpen zoals:

  • Het inspecteren van de riolering 
  • Het bijhouden van een goed werkende riolering
  • Het verleggen, schoonmaken, ontstoppen van riolering of riolering aanleggen
  • Het legen of maken van de dakgoten

Dit is maar een kleine greep uit de diensten die we kunnen leveren. Er zijn nog een hoop andere diensten die je bij ons af kan nemen. Op onze website staat hier alle informatie over die je nodig hebt. 

Reviews voor een transparant beeld

Transparant zijn is in deze tijd erg belangrijk, ook voor een loodgieter in Amsterdam West. Wij proberen dit dan ook zo goed mogelijk te doen. Op onze website kun je daarom meerdere reviews vinden van onze klanten. In totaal krijgen wij van onze klanten een cijfer van 8,4. 

Dit cijfer hebben wij vooral te danken aan onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hiernaast hebben we ook een garantieregeling. Deze regeling zorgt ervoor dat we bij schade binnen 4 weken dit voor een uur gratis komen repareren. 

Afspraak maken

De prijzen van ons

Een bedrijf moet verder niet belachelijk duur zijn. De diensten moeten een redelijke prijs hebben. Een loodgieter in Amsterdam West moet je geen hele vakantie gaan kosten. Wij proberen er dan ook voor te zorgen dat onze prijzen betaalbaar blijven. 

De prijzen kunnen bij ons variëren omdat we veel verschillende diensten leveren. Per dienst kan er een andere prijs berekend worden. Dit wordt altijd van tevoren globaal besproken, zodat je weet waar je als klant precies aan toe bent. 

Contacteer ons voor een afspraak 

Je kunt op een simpele manier met ons in contact komen. Zo kun je bij ons makkelijk een afsprakenformulier invullen. Aan de hand van dit afsprakenformulier gaan wij dan voor je aan de slag. We zorgen ervoor dat we duidelijk zijn in de afspraken en dat we zo snel mogelijk reageren. 

Het is ook mogelijk om contact op te nemen via ons telefoonnummer of via een mailtje. Ons telefoonnummer is 0226-39 00 97 en onze mail is info@derioolmeester.nl. Op die manier kunnen we samen een afspraak maken en kijken naar de mogelijkheden die er zijn. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: