Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Amsterdam Oost

Een loodgieter in Amsterdam Oost kan veel voor iemand betekenen. Een loodgieter kan niet alleen ontstoppingen regelen, maar ook stankoverlast of een leiding verleggen is geen enkel probleem. Het is van belang dat een loodgieter precies weet hoe hij zijn werk moet aanpakken. 

Een loodgieter van DeRioolmeester.nl weet met elke situatie wel raad. Onze loodgieters zijn goed opgeleid en weten precies hoe ze bepaalde situaties het beste aan kunnen pakken. Zo kunnen we jou het beste gaan helpen.

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Wat kan ik verwachten van een loodgieter in Amsterdam Oost?

Een loodgieter in Amsterdam Oost heeft misschien een opleiding, maar dit maakt niet dat je weet wat je van een loodgieter kan verwachten. De meeste mensen denken dat een loodgieter alleen maar bedoeld is voor het ontstoppen van een wc of voor het ontstoppen van een wasbak. Wij doen de volgende dingen nog meer: 

  • Leidingen kunnen verlegd worden of volledig vervangen worden
  • De leidingen kunnen volledig schoon gemaakt worden
  • Het is mogelijk om ons aan het werk te zetten bij de dakgoten
  • We kunnen elke mogelijke verstopping verhelpen
  • Het inspecteren van de leidingen en volledige riolering is ook geen enkel probleem

De bovengenoemde opties zijn er, maar er zijn nog voldoende andere situaties die niet genoemd zijn. Op onze website staan een hele hoop opties waar we jou mee kunnen helpen. 

Duidelijk en transparant bij De Rioolmeester

Een loodgieter in Amsterdam Oost moet bij De Rioolmeester meer zijn dan een loodgieter. Voor ons is het van belang dat de loodgieter duidelijk en transparant kan handelen. Op die manier kunnen we de vele situaties op een goede manier oplossen. 

We proberen er zelf voor te zorgen dat we altijd duidelijk en transparant zijn. Door onze goede prijs-kwaliteitverhouding en garantie, hebben we een cijfer van 8,4 gekregen van onze klanten. 

Afspraak maken

Wat betaal je voor een loodgieter in Amsterdam Oost?

Voor niets gaat de zon op. De diensten van een loodgieter in Amsterdam Oost zijn dan ook niet gratis. Als we deze gratis aanbieden, kunnen we zelf ons eigen brood niet betalen. We proberen er wel voor te zorgen dat de diensten een schappelijke prijs houden. 

Voor ons is het van belang dat we voor een bepaalde prijs voldoende kunnen verdienen, maar ook dat de mensen het nog kunnen betalen. De prijzen zullen berekend worden per dienst. Dus alleen het uitgevoerde werk wordt in rekening gebracht. 

De Rioolmeester en contact 

De Rioolmeester heeft verschillende manieren waarop je met ons in contact kan komen. Het is mogelijk om gewoon een mailtje te sturen naar info@derioolmeester.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op het nummer 0226-39 00 97. 

Verder hebben we de functie ontwikkelt dat je op de website direct een afspraak kan maken. Dit kan je op een vrij makkelijke manier doen via het afsprakenformulier. Hier vul je direct alle gegevens in die we nodig hebben, zodat we direct contact met je op kunnen nemen om een afspraak in te plannen. Dit proberen we zo snel mogelijk te doen. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: