Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Amsterdam Noord

Een loodgieter in Amsterdam Noord kan soms echt nodig zijn. Misschien heb je veel stankoverlast in de douche of is er een lekkage in het riool. Dan moet hier wel zo snel mogelijk een oplossing voor komen. Dit regel je dan vaak met een loodgieter bij jou in de buurt. 

Als je op DeRioolmeester.nl kijkt, zie je direct dat wij experts zijn binnen het loodgieterwerk. In de omgeving van Noord-Holland zijn wij werkzaam. Wanneer je een loodgieter zoekt binnen deze omgeving, gaan wij graag voor jou aan de slag.

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Wat doet een loodgieter in Amsterdam Noord?

Een loodgieter in Amsterdam Noord kan een hele hoop voor jou regelen. Zo kunnen wij stankoverlast verhelpen, maar we kunnen ook de wc ontstoppen. Er zijn heel wat verschillende problemen die wij kunnen oplossen. De volgende werkzaamheden zouden wij voor je kunnen verrichten: 

  • Een inspectie uitvoeren bij alle leidingen
  • Het schoonmaken van alle leidingen
  • Ontstoppingen voorkomen en genezen
  • Onderhoud verrichten

Uiteraard zijn dit enkele voorbeelden. Er zijn namelijk nog een hoop andere diensten die wij aanbieden. Wanneer je verder op onze website kijkt, zal je deze ook allemaal tegenkomen en je kunt ze dan vergelijken met jouw situatie. 

Welke kosten kan ik verwachten?

Het is uiteraard niet onbelangrijk om te weten welke kosten er gemaakt worden. Voor veel mensen is dit de doorslaggevende factor waarom je voor een bepaald bedrijf kiest voor een loodgieter in Amsterdam Noord. Wij willen dan ook zo transparant mogelijk zijn over de mogelijke prijzen die je zult kunnen verwachten. 

De prijzen zijn afhankelijk van de diensten die wij leveren, maar ze beginnen al vanaf € 149. Hierdoor houden wij het zo betaalbaar mogelijk. We willen voorkomen dat er eventueel niet voor ons gekozen kan worden omdat onze prijzen te hoog zijn. Voor ons is het belangrijk om de prijzen schappelijk te houden.

Afspraak maken

Zijn er recensies te vinden?

Recensies van bedrijven zijn tegenwoordig erg belangrijk. Aan de hand van de recensies kunnen nieuwe klanten zien hoe bedrijven te werk gaan. Daarom vinden wij het ook fijn dat onze klanten ons een cijfer van 8,4 geven voor onze diensten. 

Dit cijfer hebben wij vooral te danken aan onze prettige prijs-kwaliteitverhouding en onze garantieregeling. Onze garantieregeling houdt in dat als er weer wat kapot gaat binnen vier weken, dat we dit een uur gratis komen repareren. 

Eenvoudig contact met een loodgieter in Amsterdam Noord

Het contact met ons is erg belangrijk. Op die manier kun je eenvoudig een afspraak met ons maken. Een afspraak maken met een loodgieter in Amsterdam Noord moet wel op een fijne en snelle manier gaan. Het is bij ons mogelijk om op verschillende manieren contact met ons te zoeken. 

Zo hebben wij een afsprakenformulier waar je snel een afspraak aan kan vragen. Daarnaast hebben we een mailadres (info@derioolmeester.nl) waar je altijd een mailtje naar toe kan sturen. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar (0226-39 00 97). Op die manier kan jezelf bepalen wat voor jou de fijnste manier is om contact met ons te zoeken. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: