Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Amsterdam Centrum 

Een loodgieter in Amsterdam Centrum is soms hoognodig. Dit kan komen door een bepaalde stank waar je overlast van ervaart of door een leiding die gesproken is. Op het moment dat er iets aan de hand is, moet dit uiteraard wel zo snel mogelijk opgelost worden. 

Wij van DeRioolmeester.nl willen je maar al te graag helpen met de problemen. Het is uiteraard ons vakgebied. Een loodgieter moet namelijk wel precies weten wat hij moet doen, om te voorkomen dat een probleem erger wordt of dat er nieuwe problemen ontstaan. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Diensten voor iedereen

Wij bieden ontzettend veel verschillende diensten aan. Dit doen we bewust, zodat er voor iedereen een dienst tussen zit waar ze gebruik van kunnen maken. Daarnaast is het daardoor mogelijk om alle diensten bij maar een bedrijf af te nemen. De volgende diensten kun je bij ons afnemen:

  • Inspecties voor alle soorten riolering 
  • Het schoonmaken van de dakgoten en de riolering zelf
  • Nieuwe leidingen aanleggen of ze juist verleggen
  • Het ontstoppen van alle verstoppingen

Dit zijn uiteraard maar enkele voorbeelden van de diensten die we leveren. Over het algemeen bieden we namelijk nog veel meer aan. Dit kan je allemaal op onze website vinden.

Wat kost een loodgieter in Amsterdam Centrum 

De kosten van een loodgieter in Amsterdam Centrum kunnen erg verschillen. Dit komt doordat er zoveel verschillende diensten zijn die we leveren. Zoals je hierboven hebt gelezen, weet je dat al deze diensten anders zijn. Daardoor zal de prijs ook wat verschillen. 

De ene klus is voor ons een stuk moeilijker dan een andere klus. Er gaat meer tijd in zitten of het kost ons materialen. Daarom is het belangrijk dat we de prijzen per klus bekijken. We overleggen altijd goed met de klant welke mogelijkheden er zijn en wat het gaat kosten. 

Afspraak maken

Klanten van De Rioolmeester

Het is voor een loodgieter in Amsterdam Centrum natuurlijk belangrijk dat de klanten tevreden zijn. Bij De Rioolmeester is dit eigenlijk geen enkel probleem. We proberen er voor te zorgen dat elke klant ons met een gerust hart aan het werk zet. Dit is ook terug te zien in de beoordeling van een 8,4 door onze klanten!

Op die manier kunnen we een transparant beeld opbouwen voor alle toekomstige klanten. Daarnaast werken wij ook altijd met een garantieregeling. Wanneer een probleem binnen vier weken terug komt, nemen wij een uur gratis de tijd om het toch helemaal op te lossen. 

Loodgieter in Amsterdam Centrum snel contact

Een loodgieter in Amsterdam Centrum is iemand die je snel moet kunnen bereiken. Dit kan komen doordat er een probleem is waar je snel vanaf wilt. Bij ons kan je op een vrij eenvoudige manier in contact komen met iemand. Dit kan via een mailadres of een telefoonnummer. 

Het is een mogelijkheid om ons te mailen via info@derioolmeester.nl en daarnaast te bellen naar 0226-39 00 97. Verder bieden we de mogelijkheid om een afspraak te maken via het afsprakenformulier. Op die manier kun je snel en makkelijk online een afspraak maken. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: