Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Amsterdam 

Wanneer je een loodgieter in Amsterdam nodig hebt, wil je wel dat deze zo snel mogelijk beschikbaar is. DeRioolmeester.nl is dan voor jou de ideale website! Wij kunnen naar jouw wens binnen Noord-Holland op locatie komen om jou te helpen met de problemen. 

Wij zijn een specialist in ons vak, waardoor je gegarandeerd bent van een goede oplossing. Wanneer je hulp nodig hebt staan wij zo snel mogelijk voor jou klaar. Er is zelfs een mogelijkheid om ons te bereiken als er een spoedgeval is. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Wat doet een loodgieter in Amsterdam? 

Een loodgieter in Amsterdam kan jou bij een hele hoop verschillende problemen helpen. Zo helpen we niet alleen bij het ontstoppen van de wc, maar wij zouden zelfs het hele riool kunnen reinigen wanneer dit nodig is. De volgende diensten hebben wij ook nog:

  • Riool aanleggen/reparatie/vervanging
  • Het volledige riool reinigen 
  • Producten voor u ontstoppen 
  • Verschillende inspecties voor de veiligheid en de stank
  • Het renoveren van riolering of dakgoten

Doordat wij een hele hoop verschillende diensten aanbieden, kan je ervoor kiezen om alles tegelijkertijd aan te pakken. Natuurlijk zijn wij ook beschikbaar voor een enkele klus. Wil je precies weten wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Kijk dan even op de rest van de website voor specifieke diensten. 

Reviews van eerdere klanten

Het is voor een onderneming ontzettend belangrijk om klanten tevreden te houden. Dit is voor een loodgieter in Amsterdam uiteraard ook het geval. De meningen van onze klanten zijn voor ons ontzettend belangrijk. Daarom geven onze klanten ons een 8,4 voor onze diensten. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee!

Hierbij werken wij met een speciale garantieregeling. Dit is een regeling waarbij we als er binnen 4 weken iets kapot gaat na onze diensten, dat we dit een uur gratis komen repareren. 

Afspraak maken

Een afspraak maken met De rioolmeester

Een afspraak met De rioolmeester kan altijd. Op onze contactpagina kun je eenvoudig jouw gegevens invullen. Zodra wij deze gegevens binnen hebben, zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen. 

Je kan ook het afspraakformulier invullen om een afspraak te maken. Hierbij vul jij de nodige gegevens in en dan gaan wij kijken hoe snel wij voor jou aan de slag kunnen. Zo zorgen wij ervoor dat het voor ons overzichtelijk blijft wie er allemaal een online afspraak maakt. 

Het is altijd mogelijk om ons te bellen op het nummer 0226 - 39 00 97. Wij hebben eventueel ook een mailadres waar wij op de bereiken zijn. Dit is het mail adres info@derioolmeester.nl. Er zijn dus zeker voldoende mogelijkheden om contact te zoeken. 

Spoed!

Het kan uiteraard voorkomen dat je ons met spoed nodig hebt. Dit is erg vervelend, maar een loodgieter in Amsterdam moet wel voor spoed beschikbaar zijn. Gelukkig zijn wij ook voor spoed beschikbaar!

Je kan ons via het nummer 0226 - 39 00 97 bellen zodra het om spoed gaat. Wij proberen dan zo snel mogelijk te handelen en te bekijken wat er mogelijk is. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: