Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Alkmaar

Een loodgieter in Alkmaar kan soms hoog nodig zijn. Soms heb je ergens stankoverlast door en een andere keer overspoeld de wc misschien wel. Het is dan verstandig om een loodgieter in Noord-Holland te zoeken die er ook daadwerkelijk verstand van heeft. 

Dan ben je uiteraard bij DeRioolmeester.nl aan het juiste adres. We helpen je graag met al je riolering problemen. We proberen dit altijd zo snel en goed mogelijk voor je te regelen, zodat je niet lang hoeft te wachten in de stank of met andere vervelende gebeurtenissen. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Een loodgieter in Alkmaar kan deze diensten voor jou regelen!

Een loodgieter in Alkmaar hoef je niet alleen maar in te huren om je riolering een keer schoon te maken. Wij kunnen veel meer voor je betekenen dan dat de meeste mensen weten. Hieronder een kort lijstje van wat diensten die we kunnen leveren:

  • Inspecties voor bijvoorbeeld stank of lekkage 
  • Het riool voor je reinigen/aanleggen/vervangen/repareren 
  • Dakgoten of riolering volledig vervangen of schoonmaken
  • Wc’s’ wasmachines of doucheputten ontstoppen

Dit zijn enkele voorbeelden van diensten die we regelen. Wij kunnen altijd een dienst voor je op maat regelen. Over het algemeen kunnen we elke soort dienst regelen die je kan bedenken. Neem eens een kijkje op de website als je wilt weten welke diensten we nog meer hebben. 

De klant is voor ons belangrijk

De klant is voor ons het allerbelangrijkste. Een loodgieter in Alkmaar kan niet bestaan als we geen klanten hebben. Daarom vinden we het ook zo fijn dat we een 8,4 van onze klanten gekregen hebben. 

We denken graag dat we dit cijfer te danken hebben aan onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hiernaast hebben wij ook een garantieregeling van vier weken. Als er binnen vier weken wat gerepareerd moet worden, kunnen we dit gratis voor je regelen als het minder dan een uur duurt. 

Afspraak maken

Zo snel mogelijk een afspraak maken!

Zodra je een goede indruk hebt gekregen van De Rioolmeester, kun je snel bij ons een afspraak maken. Dit kun je op een eenvoudige manier via onze website doen. Dit kun je doen door gebruik te maken van het afspraakformulier. Op die manier krijgen we je bericht direct binnen. 

Je kunt er ook voor kiezen om contact met ons te zoeken via de mail of door een belletje te plegen. Het mailadres en telefoonnummer zijn: info@derioolmeester.nl en 0226 - 39 00 97. We proberen dan zo snel mogelijk weer contact met je op te nemen.

Spoed voor een loodgieter in Alkmaar 

Het is een mogelijkheid dat je ons met spoed nodig hebt. Soms heb je een loodgieter in Alkmaar gewoon direct mogelijk. Gelukkig is dit bij ons ook een mogelijkheid. Door 0226 - 39 00 97 te bellen, kun je een spoedmelding maken. 

Wanneer we deze melding binnen krijgen, proberen we zo snel mogelijk te handelen. Het is altijd even aftasten wat er moet gebeuren en wat op dat moment de beste mogelijkheid is. In de meeste gevallen kunnen we je snel helpen en gaan we kijken wat we voor de rest nog voor jou kunnen gaan betekenen. 

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: