Cookie instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loodgieter Aalsmeer

Een loodgieter in Aalsmeer is voor iedereen in Noord-Holland een goede keuze. Wanneer er iets aan de hand is met jouw leidingen, is het wel goed om dit zo snel mogelijk aan te pakken. Anders kunnen de problemen alleen maar verergeren. 

Wij van DeRioolmeester.nl, komen graag naar de problemen kijken. Uiteraard komen we niet alleen kijken, we gaan aan de slag om de problemen te verhelpen. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, komen we op de afgesproken tijd direct de problemen verhelpen. 

Maak direct een afspraak

Snel ter plaatse in heel Noord-Holland.

Kan ik met elk probleem terecht bij een loodgieter in Aalsmeer?

Een probleem hebben is nooit fijn. Wanneer het probleem echt overlast gaat veroorzaken, is dit helemaal vervelend. Dit moet dan zo snel mogelijk aangepakt worden. Een loodgieter in Aalsmeer wil dan ook graag al jouw problemen verhelpen. We hebben de volgende diensten die we leveren:

  • Wij kunnen de volledige riolering vervangen
  • Het is mogelijk om inspecties te laten uitvoeren door ons
  • De dakgoten kunnen ook door ons schoongemaakt worden
  • De leidingen kunnen volledig schoon gemaakt worden door ons
  • We verhelpen elke mogelijke verstopping

Voor ons is dit maar een klein deel van de problemen die we voor je kunnen oplossen. Wanneer je een goed beeld wilt krijgen van alle problemen die we verhelpen, kan je verder op onze website kijken voor deze informatie. 

Berekening van de kosten

Het is van groot belang dat de kosten niet boven je hoofd uitgroeien. Dit proberen we dan ook altijd te voorkomen met onze klanten. We proberen de kosten zo dragelijk mogelijk te houden. Voor ons is het altijd van toepassing dat we een geschatte prijs kunnen geven. 

Op die manier wordt het voor jou makkelijker om te bepalen of je het probleem kan laten aanpakken of dat het voor je portemonnee helaas niet werkt. We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, maar voor ons is het wel handig dat we kunnen blijven draaien. 

Afspraak maken

Duidelijke wijze van werken

We proberen altijd een zeer duidelijke wijze op te bouwen van hoe we werken. Voor ons is het belangrijk dat we duidelijk en transparant blijven met een loodgieter in Aalsmeer. In de meeste gevallen kunnen onze klanten dit ook aanzienlijk waarderen. Daarom hebben we een cijfer van 8,4 van onze klanten gekregen. 

Voor ons was het al snel duidelijk om te gaan werken met een garantie. Wanneer een klant dan niet tevreden is, zoeken we hier altijd een oplossing voor. Door een goede prijs-kwaliteitverhouding te hebben, halen we hier het meeste uit. 

Het contacteren van een loodgieter in Aalsmeer

Het contacteren van een loodgieter in Aalsmeer is uiteraard een belangrijk onderdeel van het proces om een probleem op te lossen. Het is mogelijk om op verschillende manieren contact met ons op te nemen voor een afspraak.

De eerste mogelijkheid die er is, is door een afsprakenformulier in te vullen. Deze komt bij ons binnen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Daarnaast is een mail of een telefoontje ook een mogelijkheid via info@derioolmeester.nl of via 0226-39 00 97.

Een afspraak is zo gemaakt

Afspraakformulier

Contact informatie
Hoe kunnen we u bereiken?
Locatie
Wat is de locatie van het probleem?
Het probleem
Omschrijf hier het probleem
Voorkeursdatum
Selecteer de datum en tijd van uw voorkeur. We nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedankt voor het aanvragen van een afspraak, we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Oeps er is iets fout gegaan tijdens het invullen van het formulier, probeer het nog eens.

Rioolreiniging / rioolinspectie
€175
incl. btw

Reinigen van rioolstelsel waarna met de camera geïnspecteerd wordt of alles goed gereinigd is en of er geen scheuren of verzakkingen in uw riool zitten.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van apparatuur
Rioolstank detectie
€165
incl. btw

We sporen de oorzaak van de rioolstank op door middel van rookdetectie. Zo weten we exact waar we de herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

  • Eén uur arbeidsloon
  • Gebruik van rookgenerator

Wat onze klanten van ons vinden: