Is uw riool verstopt?

Riool verstopt? Bel De Rioolmeester (0226) 390 097

De oorzaak van een verstopt riool ligt vaak bij een slecht rioolstelsel, verzakkingen, wortelgroei of de lange afstand die het riool aflegt voordat deze bij de gemeente aansluiting komt. Is uw riool verstopt, dan zoeken wij grondig voor u uit wat de oorzaak is van uw verstopte riool!

Meer over een verstopt riool

De Rioolmeester helpt snel & vakkundig bij een verstopte riool

Binnen 1 uur ter plaatse
in heel Noord-Holland.

Uw riool verstopt?

Doucheputje

vanaf 

98

,-

Hoort u borrelende geluiden uit het riool komen?

Hoort u borrelende geluiden uit het riool komen? Dit kan namelijk een waarschuwing zijn dat uw riool verstopt zal raken. Doordat het riool deels al is dichtgeslibd wordt er bij het lozen van afvalwater lucht verplaatst, dit zorgt voor de borrelende geluiden. Helaas gaat dit vaak samen met stank.

 

Een andere mogelijkheid is dat er geen beluchting is aangesloten op het riool. Lucht is van noodzakelijk belang voor water om afgevoerd  te worden. Al is er geen ontluchting aanwezig, dan zal de lucht op een andere plaats onttrokken worden. In vele gevallen zal de wasbak of wasmachine aansluiting dan als ontluchtingssysteem dienen, waardoor het riool verstopt raakt. Het ontbreken van een ontluchting komt om diverse redenen voor. Zo kan het zijn dat de beluchting verstopt is geraakt door een vogelnest of velen bladeren. Het ontbreken van een ontluchting komt echter het meeste voor bij verbouwingen, doordat de afvoer is aangesloten op de beluchting.

 

Kosten verstopt riool

Is uw riool verstopt? Twijfel niet, bel De Rioolmeester. Wij zorgen ervoor dat het verstopte riool op professionele wijze ontstopt zal worden. De kosten om een verstopt riool te ontstoppen zijn vanaf € 89,-.

Riool verstopt? Bel de Rioolmeester!

Riool verstopt? Bel de rioolservice van Noord-Holland

De Rioolmeester komt het riool ontstoppen: snel en vakkundig. Eerst een krachtige rioolreiniging met hogedrukslang of verenmachine, daarna altijd camera-inspectie ter controle én onderzoek naar de mogelijke oorzaak van het verstopte riool. Als het riool schoon en heel is gebleken, bieden wij u garantie op goede werking!

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsRioolontstoppen met een:

8.4

 (gebaseerd op 263 beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen