Septic tank legen

Een septic tank bestaat uit drie kernlagen en bevat zeer veel afvalmateriaal. De septic tank moet regelmatig geleegd worden, dit komt doordat er vele afvalstoffen in terecht komen, zoals toiletpapier. Hoe vaak de septic tank geleegd moet worden is afhankelijk van de hoeveelheid en de frequentie van de lozing.

 

Indicatie voor septic tank legen

Het is moeilijk in te schatten wanneer een septic tank geleegd moet worden. Er zijn wel indicaties waarin u kunt zien dat de septic tank geleegd moet worden, namelijk wanneer er in het oppervlaktewater van uw toilet bijvoorbeeld toilet papier te zien is. Hierdoor kunt u bevestigen dat het niet meer correct werkt. Deze indicatie is belangrijk om goed in de gaten te houden, want u bent in dit geval al wat aan de late kant.

Meer over Septic tank

Rook inspectie tegen rioolstank?

Riool lucht detectie

139

,-

Hoe wordt een septic tank geleegd?

Het is belangrijk dat de septic tank wordt geleegd door een erkend rioleringsbedrijf, omdat het legen van een septic tank niet eenvoudig is en de nodige kennis vereist. In de onderste laag van de septic tank ligt een laag met vaste materie wat langzaam verteert, echter blijft er een restant over wat zich langzaam ophoopt. Dit restant is niet steriel, waardoor het allerlei ziekteverwekkers bevat. De Rioolmeester beschikt daarom over het juiste materiaal om uw septic tank te legen en omdat wij compleet werken, kunt u na het legen van de septic tank weer genieten van een prettig leefklimaat.

De Rioolmeester, leer ons kennen!

Rioolstank? Bel de rioolservice van Noord-Holland voor rookinspectie! 

Het werkgebied van De Rioolmeester is Noord-Holland. Dat betekent voor u: snel ter plaatse om de rioolstank op te sporen in uw huis, maar ook kantoor.

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsCamera-inspectie met een:

8.4

 (gebaseerd op 269 beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen