Rook inspectie

Rook inspectie tegen rioolstank?

Een veel voorkomende oorzaak van rioolstank in huis zijn scheuren of breuken in uw afvoer of riool. Deze kunnen wij opsporen met een rookinspectie met behulp van onze rioolstank detectie machine. Zo weten onze rioolspecialisten exact waar de breuk of scheur zich bevindt.

De oorzaak van de rioolstank in uw huis is daarmee gevonden, maar nog niet verholpen. Gelukkig beschikken onze medewerkers ook over de juiste middelen om een reparatie of (deel-)vervanging uit te voeren op de plek van uw afvoer waar dat nodig blijkt.

Laat de expert naar uw riool kijken

  • Snel ter plaatse en in de buurt

  • 100% gecertificeerd personeel

  • Garantie op al ons werk

  • Altijd een camera inspectie

  • 100% klanttevredenheid

Riool verstopt? Bel de Rioolmeester!

Online afspraak maken

Maak hier online uw afspraak en wij  nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijdsvoorkeur

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen onsRioolontstoppen met een:

8.4

 (gebaseerd op 269 beoordelingen)

Klik hier voor alle beoordelingen

Wat kunt u verwachten bij rook inspectie?

Met behulp van de rioolstank detectie machine persen wij onder hoge druk een enorme hoeveelheid (onschadelijke) rook in uw afvoer. Op plaatsen waar 1 of meerdere scheuren zitten, zal de rook naar buiten treden. Zo weten wij exact waar wij herstel- of vervangingswerkzaamheden moeten uitvoeren.

Het voordeel van de rookinspectie is dat er geen of minder sloop- en breekwerk nodig is om de oorzaak van de rioolstank in uw huis te vinden en te herstellen.

Het werkgebied van De Rioolmeester is Noord-Holland. Dat betekent voor u: snel ter plaatse om de rioolstank op te sporen in uw huis, maar ook kantoor.

<< Terug naar overzicht